Menu
A+ A A-

Εταιρικό Προφίλ

Η ΑΦΟΙ Π ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1949 από τον αείμνηστο μηχανουργό  Παναγιώτη Δ. Κωστόπουλο σαν μια μικρή μονάδα κατασκευής μηχανημάτων κονσερβοποιίας και μηχανολογικού εξοπλισμού. Με γρήγορους ρυθμούς εξελίχθηκε και απέκτησε πελατολόγιο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία τότε ήταν βασικός κατασκευαστής και προμηθευτής μηχανολογικού εξοπλισμού των εργοστασίων της ζυθοποιίας "ΦΙΞ" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το 1963 στο Αίγιο η ΑΦΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. προχωρά στην κατασκευή του πρώτου μεταλλικού κτιρίου και από τότε έως σήμερα διαγράφει μια ανοδική πορεία στο τομέα των κατασκευών σε ολόκληρη την Ελλάδα μα και εκτός αυτής αφού το 1978 και για 6 χρόνια αναλαμβάνει την κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων για λογαριασμό της τεχνικής εταιρείας ΑΡΦΑΝΗ ΑΒΕΤΕ στην Σαουδική Αραβία και την Κύπρο.
Σήμερα διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος  της ΑΦΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. είναι ο Δημήτριος Π. Κωστόπουλος και στη διεύθυνση μεγαλων έργων  ο Μιχάλης Π. Κωστόπουλος. Και οι δύο τους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών καθώς επίσης και οι γιοί τους Παναγιώτης Δ. Κωστόπουλος (τεχνικός υπεύθυνος παραγωγής εργοστασίου) και Παναγιώτης Μ. Κωστόπουλος (Διευθυνση πωλησεων).
Η εταιρεία διανύει πλέον τη τρίτη γενιά… κατασκευών δίνοντας μεγάλη έμφαση στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με λύσεις για όλους. Και αυτό το πετυχαίνει έχοντας σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο μηχανολογικό εξοπλισμό, συνεχής  εξειδίκευση των εργαζομένων της σε νέους τρόπους κατασκευών , καθώς και με την εμπειρία και την πολυετή παρουσία των στελεχών της αλλά και του εργατικού δυναμικού της  στο τομέα της υλοποίησης των  έργων .
Η ΑΦΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε απασχολεί 41 εργαζόμενους τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, καθώς και εξειδικευμένα συνεργαζόμενα εξωτερικά συνεργεία και δραστηριοποιείται στο Αίγιο Αχαΐας  σε έκταση 15.000 τμ με στεγασμένο χώρο 3.300τμ.Η εταιρεία μετρά έργα στους περισσότερους νομούς της χώρας, με πολύ σημαντικές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας.
Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 και εφαρμόζει σύστημα ποιοτικού ελέγχου στις διαδικασίες οργάνωσης, σχεδιασμού, παραγωγής και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών .

 

Τα στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας Αφοί Π. Κωστόπουλοι Α.Β.Ε.Ε. σας καλωσορίζουν στην ιστοσελίδα μας . 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα από το 1949 , με το όραμα του ιδρυτή της Παναγιώτη Δημ. Κωστόπουλου να παράγει   προϊόντα άρτια και άψογα ως προς τη ποιότητα , την εργονομία και την αισθητική , συνεχίζουμε έως σήμερα με τη δέσμευση ότι οι στόχοι μας θα παραμένουν κοινοί και αναλλοίωτοι στο χρόνο , προσαρμοσμένοι πάντα στις ανάγκες της εποχής .Η Αφοί Π. Κωστόπουλοι Α.Β.Ε.Ε. για να το επιτύχει αυτό ενεργείμέσα σε ένα σύνολο διεργασιών που ξεκινούν από την επαφή με τον ενδιαφερόμενο και την κατανόηση των αναγκών του έως και την υλοποίηση του έργου καθώς και τη παροχή τεχνικής υποστήριξης και μετά από αυτό . Όλα τα στάδια έχουν τη διασφάλιση του συστήματος ποιότητας ISO 9001-2008 όπου έχει εφαρμοστεί στην εταιρεία μας από το 2005 .

 Η εταιρεία μας διαχειρίζεται :

   ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ.

   ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΤΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

   ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ.

   ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ.

   ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ( μεταλλικές οικίες και πολυώροφα κτίρια ).

   ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

   ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ.

   ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.    

   ETALBOND ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

   ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ –ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣH.