Menu
A+ A A-

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Συστήματα Εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm

Tα υψηλότερης ποιότητας υλικά και τεχνικές λύσεις της Sto για την εξωτερικη θερμομόνωση κτιρίων, προσφέρουν στα συστήματα StoTherm παγκόσμια αναγνώριση και την πρώτη θέση στην αγορά. 
Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για εσάς και το κτίριο σας.
Τεχνική υποστήριξη σε κάθε φάση της κατασκευής για μελετητές, μηχανικούς, συνεργεία και ιδιοκτήτες κτιρίων. 
Πλήθος άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών και συνεργείων για τελειότητα στην κατασκευή

Συστήματα με διογκωμένη πολυστερίνη EPS 80


Sto therm classic
Το "κλασσικό", το αποδοτικότερο και πιο πλήρες οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης. Η κορυφαία επιλογή για ποιότητα, ευελιξία, αντοχή και οικονομία.
Με την χρήση διογκωμένης πολύστερίνης με γραφίτη Sto-EPS Top32, ακόμα πιο αποδοτικό για την μέγιστη θερμομόνωση στο μικρότερο πάχος.


Sto therm vario

Η οικονομική λύση για κάθε περίπτωση. Με το StoTherm Vario η Sto παρέχει όλες τις δυνατότητες επιλογής υλικών εξωτερικής θερμομόνωσης σε σοβάδες, αποχρώσεις και διακοσμητικά προσόψεων, σε μια πιο οικονομική οικογένεια υλικών με ανόργανα επίχρισματα οπλισμού. Ευελιξία, θερμομόνωση και οικονομία StoTherm.

Συστήματα με πετροβάμβακα


Sto therm mineral
Μη αναφλέξιμο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με πετροβάμβακα. Εκεί που υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις πυρασφάλειας η Sto προσφέρει ένα απο τα πιο αξιόπιστα συστήματα για αντοχή και διάρκεια στον χρόνο. Τώρα και με πιστοποίηση ΕΤΑ για χρήση σε συνδυαμό με οργανικά υλικά StoArmat Classic.

Ανθεκτικότητα σε κρούση έως και 60 Joule.

Επίσημα εξωτερικά κέντρα δοκιμών πιστοποίησαν το StoTherm Classic ως το ανθεκτικότερο όλων των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.

Σε περίπτωση κατασκευής συστήματος με StoArmat Classic ( ή StoLevell Classic), υαλόπλεγμα StoArmour Mesh και Stolit ως τελική επίστρωση, το StoTherm Classic αντέχει κρούση έως και 60 Joule , και αυτό επιβεβαιώνεται από πιστοποιητικά εξωτερικών εργαστηρίων.

Μέσω της μεγάλης ελαστικότητας που προσφέρει το StoTherm Classic, είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιηθούν πολύ σκούροι χρωματικοί τόνοι για την τελική εμφάνιση του κτιρίου.

Το StoTherm Classic : το σύστημα που κάνει αυτά που υπόσχεται

Το οργανικό σύστημα StoTherm Classic προσφέρει σημαντικά υψηλότερη αντοχή σε κρούση σε σχέση με τα άλλα συστήματα, εγγυάται μέγιστη προστασία από ρωγμές και αποτελείται από υλικά που δεν περιέχουν τσιμέντο.
Για ακραίες καταπονήσεις σε κρούση μπορεί με τα σωστά υλικά αποδεδειγμένα να επιτευχθεί αντοχή έως και 60 Joule που αντιστοιχεί σε πτώση σφαίρας 2 κιλών από περίπου 3 μέτρα

Μηχανική καταπόνηση Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης (WDVS)
Φθορές σε Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης και η αιτία τους
Έλεγχος κρούσης κατά ETAG004 – Αντοχές συστημάτων

 

 

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Sto therm

Πάντα ένα βήμα μπροστά στην πρόοδο…
Στην Sto AG στην Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, περισσότεροι από 100 εξειδικευμένοι επιστήμονες είναι αφοσιωμένοι καθημερινά στην έρευνα για τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές, δοκιμές και τεχνικές ελέγχου. Με πάνω από 150 ευρεσιτεχνίες έχουμε εξασφαλίσει σήμερα την κορυφαία θέση στη βιομηχανία μας και ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην αγορά. Η Sto αποτελεί ηγέτη στην τεχνολογία και τα προϊόντα της Sto είναι προϊόντα για το μέλλον: οικονομικά, δοκιμασμένα παγκοσμίως, εξαιρετικά ανθεκτικά και πλήρως ασφαλή.

Προτεραιότητα στην καινοτομία

Η Καινοτομία ως έννοια
Ο ορισμός της έννοιας “καινοτομία” για τη Sto, είναι να γνωρίζει τις απαιτήσεις της αγοράς και να παρέχει στον πελάτη ότι είναι απαραίτητο.

Μερικές από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της Sto περιλαμβάνουν: 

  • StoTherm Classic το ασφαλέστερο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με πιστοποιημένη αντοχή σε κρούση έως και 60 Joule που με την διαρκή εξέλιξη των υλικών και των τεχνικών λύσεων αποτελεί το μέτρο σύγκρισης στην βιομηχανία συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης
  • Tεχνολογία ταχυστέγνωτων οργανικών υλικών για την χειμερινή περίοδο, QS Technology (Quick Setting)
  • Sto-Turbofix, το υλικό που έφερε επανάσταση στην συγκόλληση πλακών θερμομόνωσης για εξωτερική μόνωση τοίχων
  • Μοναδικά αυτοκαθαριζόμενα σιλικονούχα χρώματα StoLotusan Color
  • Η εξέλιξη στους αυτοκαθαριζόμενους σοβάδες εξωτερικών τοίχων StoLotusan K/MP για χρήση ως τελείωμα στην εξωτερική θερμομόνωση ή ως επίχρισμα επιφανειών
  • Tεχνολογία ταχυστέγνωτων ανόργανων υλικών για την χειμερινή περίοδο, FT Technology (Fast Track)

 

η εταιρεια μας μεσα απο τη γκαμα προιοντων της Sto διαχειριζεται :

 

 

Eξωτερική θερμομόνωση

 

 

Συστήματα ηχοαπορρόφησης

 

 

Έγχρωμοι σοβάδες

 

 

Κορνίζες κτιρίων

 

 

Χρώματα προσόψεων

 

 

Οικολογικές βαφές - Επιχρίσματα

 

 

Διακοσμητικά εσωτερικού χώρου

 

 

Προστασία σκυροδέματος

 

 

Επικαλύψειςδαπέδων

 Η εξωτερική θερμομόνωση αναβαθμίζει ενεργειακά το κτίριο, μειώνοντας τη συνολική κατανάλωσή του σε ενέργεια. Το μονωτικό υλικό που χρησιμοποιειται  είναι πλάκες γραφίτη διογκωμένης πολυστερίνης. Οι εργασίες που πρόκειται να λάβουν χώρα για την εξωτερική μόνωση της οικίας σας , ελέγχονται από ένα σύνολο διαδικασιών  που έχει εφαρμόσει η εταιρεία ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. ώστε να λαμβάνεται πάντα το καλύτερο αισθητικά και στατικά αποτέλεσμα ,παρακάτω σας παρουσιάζουμε το διεθνώς αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης της Sto με τους μεγαλύτερους δείκτες θερμομονώσης της αγοράς και πιστοποιημένα τη μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο .
 Το σύστημα είναι περιορισμένης αναφλεξιμότητας, όντας ιδανικό τόσο για νέα κτίρια όσο και για ανακαινίσεις και λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας των συγκολλήτικών υλικών είναι πιστοποιημένο για χρήση χωρίς μηχανική στερέωση ακόμα και σε κτίρια με ύψος πάνω απο 20m. Οι  μηχανικοί και οι πιστοποιημένοι εγκαταστάτες  της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για οποιαδηποτε διευκρίνηση και κατόπιν μετρήσεων και μελέτης των αναγκών σας , είναι σε θέση να σας προτείνει το καλύτερο για την ιδιοκτησία σας  .