Menu
A+ A A-

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Mεταλλικές και σύμμικτες κατασκευές…

Τα Μεταλλικά Κτίρια αποτελούν ταχύτατη και οικονομικότατη λύση, λόγω του βιομηχανοποιημένου τρόπου παραγωγής προσφέροντας μεγάλα πλάτη και ανοίγματα σε επαγγελματικούς χώρους , αντοχή , ασφάλεια , ποιότητα και αντισεισμική προστασία .Η τεχνολογική εξέλιξη στα υλικά επένδυσης με έγχρωμα θερμοηχομονωτικα πανελς πολυουρεθανης η πετροβαμβακα , οι πρωτοποριακοί μέθοδοι παραγωγής , βαφής και συναρμολόγησης αυτών στο τόπο του έργου , καθιστούν τα Μεταλλικά Κτίρια μοναδικά σε ποιότητα συνδυάζοντας άριστο αισθητικό , στατικό και ενεργειακά τέλειο τελικό   αποτέλεσμα.Η κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων ενδείκνυται για βιομηχανικά κτίρια, αποθηκευτικούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια κ.λ.π.

Οι σύμμεικτες κατασκευές τώρα , είναι έργα όπου τα φέροντα στοιχειά αποτελούνται από τα δυο συνηθέστερα δομικά υλικά, το χάλυβα και το οπλισμένο σκυρόδεμα. με τη συνεργασία των δυο υλικών ικανοποιούνται κατά το βέλτιστο τρόπο τα κριτήρια φέρουσας ικανότητας ,λειτουργικότητας ,ολκιμότητας και ανθεκτικότητας στο χρόνο. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα των σύμμεικτων κατασκευών οφείλεται η μεγάλη τους διάδοση σε όλο το κόσμο, ιδιαίτερα σε περιοχές μεγάλης σεισμικής επικινδυνότητας. τα πλεονεκτήματα αυτά είναι αδύνατο να αγνοηθούν από κάποιον που θέλει να παράγει έργα χαμηλού κόστους , ποιότητας και ταχύτητας κατασκευής.

Βασικό είναι ότι δεν πρόκειται για μια προκατασκευή, θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι όσον αφορά τα στάδια της κατασκευής του έργου αφού τη στιγμή που γίνονται οι απαραίτητες εργασίες στο εργοτάξιο (εκσκαφές κτλ), στο εργοστάσιο της εταιρείας μας κατασκευάζεται ο μεταλλικός σκελετός εξ ολοκλήρου βιδωτός σε κάθε σύνδεσμο σιδήρων, με χάλυβα ειδικά επεξεργασμένο για αντοχή εφ όρου ζωής και με τις προδιαγραφές του ευρωκωδικα 4 περί μεταλλικών κατασκευών προσαρμοσμένο στον ελληνικό κανονισμό σκυροδέματος . Έτσι το αποτέλεσμα είναι πανομοιότυπο με μια συμβατική τσιμεντένια κατασκευή εξωτερικά , μα ουσιαστικά ανώτερο σε ποιότητα και αντοχή σε φωτιά και σεισμικές καταπονήσεις όπως και σε διάρκεια ζωής του ακινήτου .

Η ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.απασχολεί 12 εργαζόμενους τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, καθώς και εξειδικευμένα εξωτερικά συνεργεία ,αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και ανέγερση μεταλλικών κτιρίων και δραστηριοποιείται στο Αίγιο Αχαΐας  σε έκταση 15.000τμ με στεγασμένο χώρο 1.300τμ όπου διαχειρίζεται κατασκευές μεταλλικών προϊόντων , με κάθετη παραγωγική γραμμή κατάλληλη για τις ανάγκες των σύμμικτων κατασκευών . Η εταιρεία μετρά έργα στους περισσότερους νομούς της χώρας, με πολύ σημαντικές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας , είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση με πολλές προτάσεις και λύσεις στα μέτρα σας. Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών μας , το εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας , ο συνεχώς αναπτυσσόμενος μηχανολογικός εξοπλισμός , καθώς και η πολυετής μας  παρουσία στο χώρο των κατασκευών εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 και εφαρμόζει σύστημα ποιοτικού ελέγχου στις διαδικασίες οργάνωσης, σχεδιασμού, παραγωγής και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών .