Menu
A+ A A-

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑΣ

Η Κωστόπουλοι εμπορική κατασκευαστική Ο.Ε. μελετά , διαχειρίζεται και εφαρμόζει με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία , συστήματα ξηράς δόμησης εξωτερικής και εσωτερικής τοιχοποιίας με υψηλό δείκτη θερμομόνωσης και ηχομόνωσης .

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια επιγραμματική παρουσίαση βασικών υλικών που εμπεριέχονται στη γκάμα των προϊόντων μας .

Σύστημα εξωτερικής τοιχοποιίας .

Α.AQUAPANEL® Outdoor      

Τα συστήματα εξωτερικής δόμησης με τσιμεντοσανίδες θέτουν νέα δεδομένα στο σχεδιασμό και την κατασκευή κτηρίων , παρέχουν σε αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και ιδιώτες μιας υψηλής ποιότητας εναλλακτική μέθοδο κατασκευής, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως η κατασκευή τοιχοποιίας από πλινθοδομή. Η τσιμεντοσανίδα , μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλα συστήματα τοιχοποιίας, εξωτερικών οροφών, ανακατασκευής προσόψεων , επένδυσης μεταλλικών και σύμμικτων κτιρίων κ.α. .
Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ξηράς δόμησης, όντας παράλληλα ένα εξαιρετικά στιβαρό δομικό υλικό. Αποτελεί ένα σταθερό υπόβαθρο, ικανό να αντιστέκεται στα ακραία καιρικά φαινόμενα του αέρα, του χιονιού και της βροχής. Οι τσιμεντοσανίδες συνοδεύονται από μια πλήρη σειρά πιστοποιημένων παρελκόμενων υλικών τα οποία φροντίζουν για την τελειότητα του συστήματος.

 

Σύστημα εξωτερικής τοιχοποιίας .

Β.SECUROCK                          USA

 Η νέα εξωτερική πλάκα SECUROCK είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, άκαυστη, ανθυγρή και ειδικά σχεδιασμένη για την χρήση εξωτερικών επενδύσεων ή σαν βάση για το εξωτερικό σύστημα θερμομόνωσης ή άλλων επιχρισμάτων καθώς και βαφής.

Τα πλεονεκτήματα της νέας πλάκας SECUROCK:

1. Ανθυγρή, ανθεκτικός ινοπλισμένος πυρήνας ο οποίος καλύπτεται εξωτερικά από τις δύο πλευρές με εξαιρετικής ποιότητας υαλοπίλημα.


2. Αυξημένες αντοχές μηχανικής σύμφωνα με την δοκιμή
ASTMD3273.

Εσωτερικές Τοιχοποιίες σε μεταλλικό σκελετό .

Μη φέρουσες εσωτερικές τοιχοποιίες σε μεταλλικό σκελετό κατά DIN 4103-1, αμφίπλευρη επικάλυψη με μία έως τρεις στρώσεις γυψοσανίδας. Εφαρμόζονται σε περιπτώσεις εσωτερικής διαμερισματοποίησης με ταυτόχρονη ικανοποίηση απαιτήσεων πυροπροστασίας, ηχομόνωσης, εγκιβωτισμού Η/Μ εγκαταστάσεων, υψηλών μηχανικών αντοχών, αλλά και όταν απαιτείται η κατασκευή τοιχοποιίας ως μεσοτοιχία διαμερισμάτων και λοιπών χώρων κύριας ή βοηθητικής χρήσης.

Ηχομονωτικές Τοιχοποιίες.      

Μη φέρουσες εσωτερικές τοιχοποιίες κατά DIN 4103-1 σε μεταλλικό σκελετό ηχομονωτικών ορθοστατών MW, αμφίπλευρη επικάλυψη με μία έως τρεις στρώσεις γυψοσανίδας/ινογυψοσανίδας.

Φρεάτια Η/Μ Εγκαταστάσεων .

Έξυπνα κτίρια με υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό χρειάζονται Η/Μ φρεάτια που χωράνε τον απαραίτητο εξοπλισμό και αφήνουν χώρο για μελλοντικές παρεμβάσεις. Η «λεπτή επένδυση φρεατίων» Κ251 αφήνει αρκετό χώρο και από τις δύο μεριές. Η επένδυση φρεατίων Κ251 είναι η μοναδική κατασκευή του είδους της που με μία στρώση KnaufFireboard πάχους 30 mm και με πετροβάμβακα πάχους 40 mm επιτυγχάνουν πυρασφάλεια 1,5 ώρας, F90A.

Εσωτερικές οροφές .            

Η εφαρμογή γυψοσανίδας στην οροφή είναι γρήγορη καί προσφέρει σταθερότητα, άριστη ηχομόνωση, βελτιωμένη ακουστική του χώρου, αντοχή στη φωτιά , σχεδιαστική ελευθερία , αρχιτεκτονική ευελιξία και τέλειο στατικό και αισθητικό αποτέλεσμα .Όλα αυτά φυσικά, σε συνάρτηση με το συνεργείο τοποθέτησης , όπου θα πρέπει να είναι πιστοποιημένο και να τηρεί τα στάνταρ τοποθέτησης των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν κατά την υλοποίηση .

 

 

ΕΙΔΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ

  1. Στάνταρ: Χρησιμοποιείται σε γενικές εφαρμογές για την κατασκευή ψευδοροφών και χωρισμάτων καθώς και επενδύσεις εσωτερικών χώρων
  2. Πυράντοχη: Χρησιμοποιείται για κατασκευές υψηλών απαιτήσεων πυραντοχής. Ο πυρήνας τους περιέχει ορυκτές ίνες και πρόσμικτα που δίνουν στην γυψοσανίδα ιδιαίτερη αντοχή στην φωτιά.
  3. Ανθυγρή: Χρησιμοποιείται σε χώρους με υψηλή υγρασία. Περιέχουν στο χαρτί τους μυκητοκτόνες ουσίες και ο πυρήνας τους είναι επεξεργασμένος με πρόσμικτα που μειώνουν σημαντικά την υδροαπορροφητικότητα τους.
  4. Ανθυγροπυράντοχη: Χρησιμοποιείται σε χώρους που απαιτούν αυξημένη παθητική πυροπροστασία και αντοχή στην υγρασία

Η ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. , είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε τεχνικό έργο της ζητηθεί. Είναι άρτια εξοπλισμένη , σε τεχνικό και επιστημονικό επίπεδο , ώστε να αναλαμβάνει έργα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος με συνέπεια , ταχύτητα , στατική επάρκεια της κατασκευής αλλά και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα , με μια γκάμα που περιλαμβάνει ένα αρκετά πλούσιο κατάλογο υλικών και εφαρμογής αυτών , σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές .

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

.