Menu
A+ A A-

Εταιρικό Προφίλ

Η ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. είναι τεχνική και εμπορική εταιρεία που συστάθηκε το 2007,από το Παναγιώτη Μιχαήλ Κωστόπουλο και το Παναγιώτη Δημητρίου Κωστόπουλο με σκοπό να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στην εγχώρια αγορά ,με γνώμονα τη ποιότητα και τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Ανήκει στον τεχνικό όμιλο της ΑΦΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. με αξιόλογη πορεία από το 1949 έως και σήμερα  στο τομέα των κατασκευών και της παραγωγής βαρέων μεταλλικών προϊόντων και έργα στους περισσότερους νομούς της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό .

Η ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. στεγάζεται σε ιδιόκτητο βιοτεχνικό χώρο 1.300τ.μ. στη περιοχή Μυρτιά Αιγίου , πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα κατεργασίας μετάλλου και συναφών προϊόντων , καθώς κατέχει και εκθεσιακό χώρο και γραφεία στο κέντρο της πόλης του Αιγίου , στην οδό Ρήγα Φεραίου 154.

Απασχολεί 12 άτομα επιστημονικό και εργατικό δυναμικό . (συνεργεία εγκαταστάσεων , μηχανολόγο μηχανικό , πολίτικο Μηχανικό, ψυκτικούς , ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς ). Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008 , όπου μέσα από αυτό ελέγχονται όλες η διεργασίες από τη πωληση , τη προμήθεια πρώτων υλών , μέχρι τη κατασκευή , την εγκατάσταση και τη τεχνικη υποστηριξη μετα το περας των εργασιων  .

Η ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. έχει συνάψει συνεργασίες με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου των εναλλακτικών πηγών ενεργείας , καθώς και των ενεργειακών συστημάτων ψύξης και θέρμανσης , με τη μορφή αποκλειστικής συνεργασίας και διάθεσης στη τοπική αγορά , επίσης έχει αναπτύξει συνεργασίες με μια σειρά εισαγωγικών και τεχνικών εταιρειών στο τομέα των κατασκευών ( μέταλλα , ξύλα , καλώδια , υδραυλικά είδη , αναλώσιμα υλικά κ.α. ) καθώς και κατέχει σε ιδιόκτητο χώρο 1.300 τ.μ. στη θέση Μυρτιά Αιγίου, κάθετη γραμμή παραγωγής μεταλλικών ειδών και συσκευών με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό στη κατασκευή σύμμικτων μεταλλικών κτιριακών έργων( οικίες , πολυώροφα κτίρια και εμπορικά κέντρα ) αλλά και στην εγκατάσταση αυτών έως τη τελική τους μορφή στο χώρο του έργου , με ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα και έμπειρα συνεργεία τοποθετήσεων .

 Επίσης διαχειρίζεται το εμπορικό κομμάτι, καθώς και το aftersaleservices της εταιρείας  ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΜΙΚΗ ηλιακά συστήματα ζεστού νερού χρήσης , με μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη με διαφορά σε πωλήσεις ηλιακών θερμοσιφώνων στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας όπως και κατέχει σημαντικό μερίδιο πωλήσεων στη δυτική Ελλάδα .

Μετά από μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της στο τομέα των κατασκευών και των κτιριακών έργων μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε είδους μεταλλική και ξυλουργική κατασκευή η συντήρηση , καθώς επίσης υδραυλικά και ηλεκτρολογικά έργα με εξειδικευμένους πτυχιούχους τεχνικούς και παροχή πολυετούς εγγύησης εργασιών και προϊόντων προς τους πελάτες της .

Οι ιδιοκτήτες της ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. καθώς και το προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας ανά πάσα ώρα για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό και απορία σας , όσον αφορά τη μελέτη , σχεδίαση , εγκατάσταση και τις χρήσεις του κάθε προϊόντος ώστε να είναι συμβατό με τις ανάγκες σας , αλλά και για να σας ενημερώσει για οτιδήποτε νέο μπορεί να συμβάλει στην μεγίστη ικανοποίηση σας με γνώμονα πάντοτε το τρίπτυχο… ποιότητα , ασφάλεια , αισθητική .

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο νέο μας ιστοτοπο …και ευχόμαστε η παραμονή σας στη σελίδα μας να είναι εποικοδομητική και ουσιώδης.

                                                                                                             με εκτιμηση ,

                                                                                           Παναγιώτης Μιχ. Κωστόπουλος

                                                                                                                                                 Διευθύνων σύμβουλος